Κρεμμυδόπιτα με απάκι και γραβιέρα από την Madam Ginger. Παραδοσιακή συνταγή, εμπνευσμένη από τα ταξίδια της στην Κρήτη.
Μερίδες: 10-12 – Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά – Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα
Υλικά:
6 χωριάτικα φύλλα για πίτα
1 κιλό κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
120 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
200 ml ελαιόλαδο
140 γρ. γραβιέρα πρόβεια ΔΩΔΩΝΗ, τριμμένη
2 αυγά
250 γρ. απάκι, κομμένο σε λεπτές φέτες
αλάτι & πιπέρι
Την εκτέλεση της συνταγής θα δείτε εδώ.