Πατάτες πουρέ

Πατάτες πουρέ

Σπιτική συνταγή για πατάτες πουρέ με την πρέσα, το ειδικό εργαλείο πολτοποίησης της πατάτας.

 

Υλικά

1 κιλό πατάτες

1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζεστό γάλα

2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Εκτέλεση

Καθαρίζετε και πλένετε τις πατάτες. Τις τεμαχίζετε και τις ρίχνετε σε νερό που βράζει με λίγο αλάτι. Αφήνετε να βράσουν για 20 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσουν.

Στραγγίζετε το νερό από την κατσαρόλα, ρίχνετε το γάλα και το βούτυρο και τις πολτοποιηούμε με την πρέσα ώσπου να γίνουν πουρές.

 

ΟΛΓΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ

ΜΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛΑΤΟ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ BLOG WWW.TABLEART.GR.

No Comments Yet

Comments are closed