4 τρόποι για να ανανεώσετε μια βαρετή κουζίνα

Must Try

Η κουζίνα είναι από τα πιο δημιουργικά και σημαντικά δωμάτια του σπιτιού. Τι γίνεται όμως όταν με τον καιρό μοιάζει μουντή και βαρετή;

Δε χρειάζεται να έχετε πολλά χρήματα για να δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον, μερικές μικρές αλλαγές αρκούν για να ανανεωθεί και η πιο βαρετή κουζίνα.

Μαθητευόμενη στην κουζίνα της Nancy Meyer

Photography by Lisa Romerein

1. Αξεσουάρ

Αλλάξτε τα πόμολα στα ντουλάπια με άλλα ευφάνταστα σχέδια. Πόμολα με μακριές λαβές από νίκελ, ορείχαλκο ή μαύρο ματ έχουν πάντα ένα κομψό αποτέλεσμα.

2. Φωτεινά χρώματα

Αποχαιρετίστε το ολόλευκο και δώστε χρώμα στις συσκευές, τα αξεσουάρ ή ακόμη και την κάσα του παραθύρου. Διατηρήστε τον πάγκο και την νησίδα σε γήινες αποχρώσεις έτσι ώστε να τονίζονται όλα τα φωτεινά χρώματα.

Διαβάστε επίσης:
10 tips για να οργανώσεις την κουζίνα σου
H κουζίνα του Mildred Pierce
Tips για να οργανώσετε τον πάγκο της κουζίνας σας

3. Χώρο προετοιμασίας

Ποιος δε θέλει περισσότερο χώρο στην προετοιμασία του φαγητού; Αν έχετε χώρο στην κουζίνα και την οικονομική δυνατότητα, επιλέξτε μια νησίδα. Εναλλακτικά, ένας πάγκος με ρόδες είναι μια λύση πιο συμφέρουσα από οικονομικής πλευράς.

4. Επένδυση πατώματος

Αν επιθυμείτε ξύλινο πάτωμα στην κουζίνα σας, το laminate είναι η ιδανική επιλογή. Τα πιο πρόσφατα laminate έχουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα και έχουν άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, δε χρειάζονται τρίψιμο ή κέρωμα.

 

- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -