Ποιά φρούτα θα σε κάνουν αθάνατο

Must Try

Στο feng shui τα φρούτα χρησιμοποιούνται ως σύμβολα αφθονίας, ευημερίας και καλής τύχης. Η ενέργεια των φρούτων συμβολίζει την ενέργεια της καρποφορίας.

Κάθε φρούτο έχει συγκεκριμένο συμβολισμό στο feng Shui καθώς συχνά δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα χρώματα και τους αριθμούς.

Ροδάκινο

Το ροδάκινο είναι από τα πιο δημοφιλή φρούτα στο feng shui καθώς συμβολίζουν την αθανασία. Γνωστό επίσης και ως ο καρπός του ουρανού λόγω των αρχαίων κινεζικών θρύλων για τους Αθάνατους θεούς. Το ροδάκινο συνδέεται με τον πλούτο, την υγεία, την αφθονία και τη μακροζωία. Το ροδάκινο είναι επίσης γνωστό ως σύμβολο της αγάπης και του γάμου.

Ρόδι

Επειδή το ρόδι είναι γεμάτο από ζουμερούς σπόρους, συμβολίζει τη γονιμότητα και την ευτυχία στην οικογένεια στο feng shui. Χρησιμοποιείται ως θεραπεία στα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν πολλά και υγιή παιδιά, τοποθετώντας ρόδια στην κρεβατοκάμαρα.

Ποιά φρούτα θα σε κάνουν αθάνατο
Charles Deluvio / unsplash.com

Σταφύλια

Τα σταφύλια συμβολίζουν την αφθονία του φαγητού, που σημαίνει την αφθονία του υλικού πλούτου.

Συμβολίζουν επίσης, την επιτυχία και την αφθονία που έρχεται στο εγγύς μέλλον, ή την αφθονία που πάντα βρισκόταν στην οικογένεια κάποιου. Μερικές φορές τα σταφύλια χρησιμοποιούνται επίσης στο feng shui για τη θεραπεία από ασθένειες καθώς και για τη μετατροπή της κακής τύχης σε καλή τύχη.

Μήλο

Τα μήλα συνδέονται πάντα με την ειρήνη, την καλή υγεία και την αρμονία. Τα κόκκινα μήλα θεωρούνται πολύ ευοίωνα, το ίδιο ισχύει και για τα πράσινα ενώ τα χρυσά/κίτρινα μήλα συμβολίζουν τη χαρά.

 

Ανανάς

Ο ανανάς συμβολίζει την καλή τύχη στο μονοπάτι της ζωής, γι’αυτό στο feng shui έχει γίνει ένα δημοφιλές παραδοσιακό σύμβολο πλούτου, περιουσίας και ευημερίας.

Πορτοκάλια

Σύμφωνα με το feng shui, με 9 πορτοκάλια στο σαλόνι ή στην κουζίνα, θα πετύχετε καλή τύχη και ευημερία. Πιστεύεται ότι τα εσπεριδοειδή μπορούν να διώξουν την κακή τύχη, γι ‘αυτό και τα πορτοκάλια, μαζί με τα μανταρίνια και τα lime ή μοσχολέμονα, χρησιμοποιούνται συχνά στις παραδοσιακές εφαρμογές feng shui για την προσέλκυση τύχης, ευημερίας και αφθονίας.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -