5 tips για την τέλεια βασιλόπιτα

Πολύτιμες συμβουλές της μαμάς ώστε η βασιλόπιτα να γίνει αφράτη και λαχταριστή.

  • Όλα τα υλικά της βασιλόπιτας να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Πρώτα χτυπάμε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει κρέμα και στη συνέχεια χτυπάμε καλά έναν-έναν τους κρόκους μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο. (για κέικ βασιλόπιτα)
  • Δε χτυπάμε στο μίξερ το αλεύρι. Αντίθετα με μια σπάτουλα ανακατεύουμε αναδιπλώνοντας απαλά το μείγμα. (για κέικ βασιλόπιτα)
  • Για να σιγουρευτούμε ότι έχει ψηθεί σωστά, μπήγουμε ένα μαχαίρι. Αν το μαχαίρι βγει καθαρό από τη ζύμη, τότε το κέικ είναι έτοιμο.
  • Δε ξεχνάμε ποτέ το φλουρί!

 

ΟΛΓΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ

ΜΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛΑΤΟ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ BLOG WWW.TABLEART.GR.

No Comments Yet

Comments are closed