Must Try

Πολύτιμες συμβουλές της μαμάς ώστε η βασιλόπιτα να γίνει αφράτη και λαχταριστή.

  • Όλα τα υλικά της βασιλόπιτας να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Πρώτα χτυπάμε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει κρέμα και στη συνέχεια χτυπάμε καλά έναν-έναν τους κρόκους μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο. (για κέικ βασιλόπιτα)
  • Δε χτυπάμε στο μίξερ το αλεύρι. Αντίθετα με μια σπάτουλα ανακατεύουμε αναδιπλώνοντας απαλά το μείγμα. (για κέικ βασιλόπιτα)
  • Για να σιγουρευτούμε ότι έχει ψηθεί σωστά, μπήγουμε ένα μαχαίρι. Αν το μαχαίρι βγει καθαρό από τη ζύμη, τότε το κέικ είναι έτοιμο.
  • Δε ξεχνάμε ποτέ το φλουρί!

 

- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -