Τι κάνετε αν δε σας αρέσει το δαχτυλίδι του αρραβώνα

Must Try

Έφτασε αυτή η στιγμή που τόσο καιρό ονειρεύεστε. Ο καλός σας γονατίζει, “Θα με παντρευτείς;” και στη συνέχεια σας προσφέρει ένα κουτί με – το χειρότερο δαχτυλίδι που έχετε δει ποτέ!

“Δεν μου αρέσει το δαχτυλίδι αρραβώνων μου. Τι να κάνω ;!”

Δεν είσαι η μόνη μέλλουσα νύφη που το σκέφτεται. Πολλές νύφες πριν αλλά και πολλές μετά από σένα θα βρεθείτε σ’αυτή ακριβώς τη θέση, να μη δυσαρεστήσετε τον αγαπημένο σας αλλά και να μη θέλετε να φορέσετε κάθε μέρα το δαχτυλίδι που δε σας αρέσει.

Μην ανησυχείτε, υπάρχουν οι κατάλληλοι τρόποι για να το χειριστείτε διακριτικά και με λεπτότητα.

1. Δώστε του λίγο χρόνο

Αφού δεν είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, τουλάχιστον δώστε του λίγο χρόνο. Φορέστε το δαχτυλίδι και δώστε του τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής. Μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως με τον καιρό δε θα το συνηθίσετε. Οι πρώτες εντυπώσεις ακόμα και με τα δαχτυλίδια μπορεί να είναι παραπλανητικές.
Επίσης, φρόντισε να μάθεις γιατί επέλεξε αυτό το συγκεκριμένο δαχτυλίδι. Ίσως υπάρχει μια ιστορία που συνδέεται μαζί του ή είναι το δαχτυλίδι της μητέρας του ή της γιαγιάς του. Ίσως ακόμα και ο τρόπος που αισθάνθηκε όταν το αντίκρισε για πρώτη φορά.
Μερικές φορές η ιστορία που κρύβει ένα δαχτυλίδι είναι ικανή για να αλλάξει τα συναισθήματα σας.

2. Προσεκτικός χειρισμός

Αν μετά από λίγο καιρό συνεχίζει να μη σας αρέσει, ήρθε η ώρα για μια κουβεντούλα μεταξύ σας με προσεκτικό χειρισμό για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.
Αν κάθε φορά που το κοιτάς απογοητεύεσαι με την επιλογή του, θα επηρεάσει τη σχέση σας. Ένα τόσο ευαίσθητο θέμα θέλει προσεκτικό χειρισμό, γι΄αυτό κουβεντιάστε μεταξύ σας ήρεμα και εξηγήστε του ότι δεν είναι η πρόθεσή σας να βλάψετε τα συναισθήματά του.

3. Επιστροφή

Αν έχει αγοράσει το δαχτυλίδι και δεν είναι κάποιο οικογενειακό κειμήλιο, επιστρέψτε το μαζί στο κοσμηματοπωλείο και πάρτε κάτι που να σας ταιριάζει καλύτερα. Σεβαστείτε τον προϋπολογισμό του και διασφαλίστε πως η επιλογή σας είναι κάτι που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

4. Τροποποίηση

Αν το δαχτυλίδι σας είναι οικογενειακό κειμήλιο, ρωτήστε αν μπορείτε να το τροποποιήσετε.
Μπορείτε να σχεδιάσετε μαζί ένα νέο δαχτυλίδι που είναι περισσότερο του στυλ σας, χρησιμοποιώντας το μέταλλο και τις πέτρες του αρχικού δαχτυλιδιού.

5. Μεγαλύτερη πέτρα

Αν θέλεις μεγαλύτερη πέτρα στο δαχτυλίδι, είναι σαν να λες “Δε ξόδεψες αρκετά χρήματα”. Γι΄αυτό η καλύτερη επιλογή είναι μην πεις τίποτα, δε θα θέλατε ποτέ ο καλό σας να αισθανθεί ανεπαρκής με την επιλογή του. Σας αγόρασε το πιο όμορφο δαχτυλίδι με βάση τα οικονομικά του, γι’ αυτό κρατήστε τη γλώσσα σας.

Όποιο τρόπο και αν επιλέξεις, σημασία έχει πως παντρεύεσαι dear!

 

- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -