Οι καλεσμένοι φέρνουν δώρα στο πάρτι αρραβώνων;

Must Try

Είσαι καλεσμένη σε πάρτι αρραβώνων και δε ξέρεις τι δώρο να φέρεις; Σου έχουμε την απάντηση!

Πολλές φορές το ύφος του πάρτι των αρραβώνων μπορεί να προκαλέσει μια μικρή σύγχυση σχετικά με το αν πρέπει να φέρουμε δώρο στο ζευγάρι. Ακόμα και αν είστε καλεσμένοι σ’ ένα επίσημο πάρτι αρραβώνων ή σε μια χαλαρή συγκέντρωση με πρόσωπα της οικογένειας, αισθάνεστε την υποχρέωση να προσφέρετε κάτι.

Τα καλά νέα είναι πως οι καλεσμένοι στους αρραβώνες δεν είναι υποχρεωμένοι να φέρουν δώρα, ανεξάρτητα από το πόσο επίσημο είναι το κάλεσμα. Παρόλα αυτά, οι στενοί συγγενείς και οι κολλητοί φίλοι του ζευγαριού θα προσφέρουν τα δώρα τους.

Παλαιότερα στον αρραβώνα ήταν συνηθισμένο οι καλεσμένοι να προσφέρουν σημαντικά δώρα στο ζευγάρι, ανάλογα με τα ήθη και τα έθιμα κάθε τόπου. Στις μέρες μας είναι σύνηθες για τους καλεσμένους να προσφέρουν ένα δώρο, συνήθως κάτι μικρό με συναισθηματική αξία.

Μην αισθάνεστε πιεσμένοι να προσφέρετε ένα ακριβό δώρο. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να φέρετε μια ευχαριστήρια κάρτα στο ζευγάρι που να εκφράζει τη χαρά και τον ενθουσιασμό για το γεγονός ή ένα μπουκάλι κρασί ή μια όμορφη ανθοδέσμη.

Και φυσικά με δώρο ή χωρίς δώρο, μη ξεχάσετε να συγχαρείτε τους φίλους σας προσωπικά και να ευχαριστήσετε την οικοδέσποινα για το κάλεσμα.

 

- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -