Πρόταση γάμου στην παραλία

Must Try

Σε εμάς τις γυναίκες η πρόταση γάμου έχει μεγαλύτερη συναισθηματική αξία σε σύγκριση με τον αντρικό πληθυσμό, για αυτό φίλοι μου, ο τρόπος που θα κάνετε την περιβόητη πρόταση πρέπει να έχει ισχυρές δόσεις ρομαντισμού και το απαραίτητο σκηνικό.

Τι περιμένετε λοιπόν; Κάντε της πρόταση γάμου στην παραλία!!!

 

Μια παραλία με βελούδινη άμμο, στην ανατολή ή δύση του ηλίου ή ακόμα και σε μια φεγγαρόλουστη νύχτα, με το απαλό μουρμουρητό των κυμάτων παρέχει ένα εξαιρετικά ρομαντικό σκηνικό για μια πρόταση γάμου.

Γι΄ αυτό πριν ξεκινήσετε με την καλή σας για την παραλία με το δαχτυλίδι στη τσέπη, οργανωθείτε!

Ενδεικτικά σας αναφέρω τα απαραίτητα αντικείμενα που θα χρεισταστείτε για ένα ρομαντικό δείπνο στη παραλία.

  • Εφοσιαστείτε με μαξιλάρια για να καθίσετε στη άμμο. Είναι σίγουρα πιο βολικά.
  • Ένα μικρό τραπεζάκι για να τοποθετήσετε τα πιάτα και τα ποτήρια. Βέβαια δε θα έλεγα όχι στο να στρώσετε μια κουβέρτα αντί για το τραπεζάκι, αλλά αυτή είναι μια ιδιαίτερη βραδιά και της αξίζει λίγη επισημότητα παραπάνω, οπότε το τραπεζάκι το θεωρώ πως είναι το καλύτερο.
  • Τι θα φάτε; Ελπίζω όχι σάντουιτς και φυσικά όχι σουβλάκια με τζατζίκι. Είπαμε είναι ιδιαίτερη η μέρα για αυτό ζητήστε από τη μητέρα σας ή από κάποιο catering να σας ετοιμάσει μερικά finger food.
  • Τι θα πιείτε; Κρασί ή σαμπάνια; Ξεκινήστε με κρασί και καταλήξτε με σαμπάνια τη στιγμή της πρότασης ή πιείτε μόνο σαμπάνια. Και φυσικά μη ξεχάσετε την σαμπανιέρα για να διατηρεί το κρασί ή την σαμπάνια δροσερά.
  • Τα κεριά αποτελούν τον συνδετικό κρίκο της ρομαντικής βραδιάς, για αυτό εξοπλιστείτε με μερικά φαναράκια και αρκετά ρεσώ. Τα φανάρια είναι ωραία διακοσμητικά στοιχεία, αλλά επίσης προστατεύουν το κερί να μη σβήσει από το ελαφρύ αεράκι.
  • Μη παραλείψετε τα λουλούδια. Το επιβάλλει η περίπτωση.

 

 

  • Μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και μια-δύο φλις κουβέρτες. Το βραδάκι μπορεί να κάνει λίγο ψύχρα.

 

 

Images sources: style me pretty.

- Advertisement -
- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -