Βραδιά αγγέλων

Βραδιά αγγέλων

Αμέτρητες εικόνες μου έρχονται στο μυαλό όταν ακούω κάποιους να σχολιάζουν τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου τους, όταν βλέπω όμορφα περιτυλιγμένα δώρα, όταν περνώ μπροστά από στολισμένες βιτρίνες ζαχαροπλαστείων με τις όμορφες πιατέλες και τα αμέτρητα γλυκά και πόσα ακόμα διάφορα πράγματα, που η μόνη σχέση που έχουν μεταξύ τους, είναι το διακοσμητικό στοιχείο. Και φυσικά στο άκουσμα της λέξης Χριστούγεννα, οι πρώτες εικόνες που έρχονται στο μυαλό όλων μας, περιέχουν τον Άγιο Βασίλη, ελάφια και αγγέλους που κατά την περίοδο των εορτών στολίζουν κάθε γωνιά του σπιτιού μας.

Βραδιά αγγέλων

 

Οι χριστουγεννιάτικοι άγγελοι, με βάση το φενγκ σούι, είναι το τυχερό χριστουγεννιάτικο σύμβολο που φέρνει στην οικογένεια αρμονία, γαλήνη, ευτυχία, αφθονία, υγεία. Μη διστάσετε λοιπόν να διακοσμήσετε με πολλά αγγελάκια τον χώρο του σπιτιού σας, αφού δημιουργούν το κατάλληλο συναισθηματικό κλίμα, φέρνοντας μας πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, μπορούμε να επεκτείνουμε τον στολισμό τους και στη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. Φτερά αγγέλων σε μεγάλο μέγεθος, θα μας χρησιμεύσουν για να διακοσμήσουμε τις καρέκλες του τραπεζιού και μικρότερο μέγεθος φτερών για να στολίσουμε τις πετσέτες μας.

Στο κέντρο του τραπεζιού μπορούμε να τοποθετήσουμε χιονισμένα δεντράκια σε διάφορα μεγέθη και κεριά σε σχήμα αγγέλων.

 

Βραδιά αγγέλων

Βραδιά αγγέλων

Βραδιά αγγέλων

Βραδιά αγγέλων

 

Image sources: perfectimperfections, donottouch, shabbyhomestyle.

Tableart - Art de la table

TABLEART – ART DE LA TABLE: THE ART OF LIVING WELL!

No Comments Yet

Comments are closed