Κρουασίνια με ζάχαρη και κανέλα

Εύκολα και γρήγορα κρουασίνια που θα συνοδεύουν τα πρωινά σου μαζί με τσάι, καφέ ή ζεστή σοκολάτα.

Στρώσε στον πάγκο σου τα δύο φύλλα σφολιάτας. Ίσως χρειαστεί να αλευρώσεις για να μην σου κολλήσουν.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψε κάθετες λωρίδες περίπου 3 εκατοστών. Δίπλωσε στην μέση.
Στρώσε τις λωρίδες σε λαδόκολλα στο ταψί σου και πασπάλισε με τη ζάχαρη και την κανέλα
Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 15′ λεπτά

 

Image sources: cannelle et vanille.

Tableart

TABLEART – ART DE LA TABLE: THE ART OF LIVING WELL!

No Comments Yet

Comments are closed