Στρώσιμο τραπεζιού: Βελτιώστε τις ικανότητες σας σε άλλο επίπεδο

Must Try

Είτε έχετε καλεσμένους στο σπίτι τους φίλους σας για μια χαλαρή βραδιά, είτε ετοιμάζετε το γιορτινό τραπέζι, οι λεπτομέρειες στο στρώσιμο του τραπεζιού έχουν τον κυρίαρχο ρόλο.

Το πρώτο βήμα είναι να καθορίσετε αν το κάλεσμα σας έχει φιλικό ή επίσημο χαρακτήρα. Με ποιο τρόπο θα σερβίρετε το γεύμα; Αν σκοπεύετε να σερβίρετε περισσότερα από δύο πιάτα στο μενού, χρησιμοποιήστε το επίσημο στρώσιμο τραπεζιού. Αντίθετα, αν το γεύμα θα σερβιριστεί στο μπουφέ ή πιο οικογενειακά χρησιμοποιήστε ένα πιο απλό στρώσιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το στρώσιμο του τραπεζιού: Μέρος Α

Το στρώσιμο του τραπεζιού: Μέρος Β

Το στρώσιμο του τραπεζιού: Μέρος Γ

Στη συνέχεια μελετήστε την εμφάνιση. Η θεματική που θα παρουσιάσετε στη διακόσμηση του τραπεζιού, εξαρτάται από τις λεπτομέρειες που έχετε εμπλουτίσει, από το δίπλωμα στις πετσέτες, το μενού μέχρι και τη μουσική που θα καλύπτει τη βραδιά.

Στρώσιμο τραπεζιού: Βελτιώστε τις ικανότητες σας σε άλλο επίπεδο

Ακόμα και σε μια φιλική συγκέντρωση, μπορείτε να κάνετε τον κάθε καλεσμένο να νιώθει ξεχωριστός. Ένα καρτελάκι με το όνομα του ή μια κορδέλα στα μαχαιροπίρουνα είναι από τις λεπτομέρειες που δεν περνούν απαρατήρητες.

Τα σερβίτσια της πορσελάνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε περίσταση. Δεν υπάρχουν κανόνες όσον αφορά τη χρήση πορσελάνης. Δοκιμάστε mix & match συνδυασμούς, με διαφορετικά χρώματα και σχέδια και απλά εντυπωσιάστε.

Στρώσιμο τραπεζιού: Βελτιώστε τις ικανότητες σας σε άλλο επίπεδο

Δώστε προσοχή στο κέντρο του τραπεζιού και μην υπερβάλλετε στο ύψος των διακοσμητικών στοιχείων. Πρέπει να μην εμποδίζεται η οπτική επαφή μεταξύ των καλεσμένων σας.

Προσέξτε τις λεπτομέρειες και βελτιώστε τις ικανότητες σας, στο στολισμό του τραπεζιού, σε άλλο επίπεδο.

Image sources: camille styles, la crema, hello fashion.

- Advertisement -
- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -