Έχετε παρατηρήσει με ποιο τρόπο κρατάνε το ποτήρι τους οι δοκιμαστές κρασιού; Φροντίζουν ώστε με τον τρόπο που κρατάνε το ποτήρι να διατηρούν τη γεύση και τη σωστή θερμοκρασία του λευκού κρασιού.

Όπως αναφέρει και ο Matt Skinner στο video που παρακολουθήσατε, κρατάμε το κολωνάτο ποτήρι από το πόδι και όχι από τη φούσκα, ενώ το χαμηλό ποτήρι το κρατάμε παραπάνω από το επίπεδο του αλκοόλ.

ΟΛΓΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ

ΜΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛΑΤΟ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ BLOG WWW.TABLEART.GR.