Must Try

Το πικνίκ όσο και να σας φαίνεται παράξενο, έχει αρχίσει να μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας ανατρέποντας την καθημερινότητα μας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν με ανυπομονησία να βάλουν λίγα φαγώσιμα σε ένα καλάθι και να εκδράμουν στην εξοχή παρέα με τους φίλους τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και φυσικά δεν είναι λίγοι και εκείνοι που λόγω οικονομικών δυσχεριών το προτιμούν ως πιο φτηνή λύση για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς.

Το πικνίκ είναι εύκολο να οργανωθεί αφού ο εξοπλισμός του δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από ένα τραπεζομάντηλο ή μια κουβέρτα, πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα και πετσέτες, δίνοντας μας όμως την δυνατότητα να το εμπλουτίσουμε με διάφορες ιδέες στολισμού και αξεσουάρ, όπως κάνουμε και στο στρώσιμο του τραπεζιού μας, προσδίδοντας του ένα ξεχωριστό στυλ κομψότητας και φινέτσας.

 

via: junk garden girl

Πικνίκ

via: made me do it

Φρούτα, τυριά και αλλαντικά, κρασί, πίτες, λαχανικά, finger food, γενικά ότι φαγόσημο είναι εύκολο στην μεταφορά του, απλώστε τα κατάχαμα στο γρασίδι και απολαύστε το πικνίκ σας συντροφιά με την παρέα σας ή με τον αγαπημένο σας. Να μια καλή ιδέα να το οργανώσετε για αυτό το σαββατοκύριακο με τον αγαπημένο σας γιατί μην ξεχνάτε πλησιάζει σε λίγο καιρό και η ημέρα των ερωτευμένων και θα είναι μια ευχάριστη εξάσκηση σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια ευχάριστη έκπληξη στον Βαλεντίνο τους.

Πικνίκ

Πικνίκ

via: style notes

 

Η τέχνη του στολισμού, της οργάνωσης και της απόλαυσης δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη από όποιον θέλει να δημιουργεί και να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής του. Άρα τι χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε το τέλειο σκηνικό; Φαντασία και προσοχή στις λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά. Για παράδειγμα στις φωτογραφίες που σας δείχνω υπάρχει μια αρμονία στο ταίριασμα των υλικών (ξύλο και γυαλί) στο γενικό του σύνολο.

 

Πικνίκ

Πικνίκ

via: style notes

Πικνίκ

via: countryliving

 

Μη ξεχάσετε να συμβουλευτείτε το μετεωρολογικό δελτίο προς αποφυγήν μιας αναπάντεχης μπόρας που θα χαλάσει τα σχέδια σας. Πάρτε μαζί σας και μια έξτρα κουβέρτα, ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης μια απαλή μελωδία δίνει ξεχωριστή νότα στην ατμόσφαιρα, εκτός αν είστε ο τύπος εκείνος της εξοχής που θέλει να απολαμβάνει την μελωδία των πουλιών και της φύσης.

Και φυσικά εννοείται πως όταν θα τελειώσετε το γεύμα σας, η παρουσία σας στη φύση θα περάσει απαρατήρητη, αφού θα φροντίσετε να εξαλείψετε κάθε σκουπίδι που δημιουργήσατε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας. Σας εύχομαι καλή διασκέδαση!

- Advertisement -
- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -