Το σετ πινέλων που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου

Must Try

Δεν είναι λιγές οι φορές που όλες μας κάποια στιγμή, έχουμε προσπαθήσει να οργανώσουμε το περιεχόμενο της τσάντα μας ειδικότερα του νεσεσέρ με τα καλλυντικά, που κουβαλάμε καθημερινώς μαζί μας. Φυσικά, θέλουμε να τα πάρουμε όλα μαζί μας, πούδρα, κραγιόν, σκιές, concealer, foundation, πινέλα για κάθε προϊόν, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι πρακτικό. Εδώ λοιπόν έρχονται τα κομψά σετ πινέλων υψηλής ποιότητας που θα μας λύσουν τα χέρια στην οργάνωση του νεσεσέρ.

 

tableart_shopping_cherrybox_brush1

Royal Brush

Moda Bouquet Set

€16,00

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Σπάστε τη ρουτίνα του μακιγιάζ σας με τη δύναμη των λουλουδιών! «Ανθίστε» τολμηρά και όμορφα με αυτό το υπέροχο σετ 3 πινέλων και ολοκληρώστε τις τελευταίες πινελιές στο μακιγιάζ σας στη στιγμή!

 

 

 

 

 

2

Royal Brush

Moda Mythical Wild Blush Kit

€19,99

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το Wild Blush Kit είναι ένα εντυπωσιακό σετ πινέλων με λαβή σε σχήμα Unicorn. Με αυτά τα 5 επαγγελματικά πινέλα υψηλής ποιότητας μπορείτε να δημιουργήσετε αμέτρητα μακιγιάζ.

 

 

 

 

 

tableart_shopping_cherrybox_eco-tools3

Eco Tools

Οικολογικά Πινέλα Eye Brush Kit

€18,22

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Σετ πινέλων ιδανικό για την περιποίηση των ματιών σας. Περιέχει: Concealer Brush, Eye Shading Brush, Angled Eyeliner, Mascara Comb, Lash & Brow

 

 

 

 

 

 

4

Royal Brush

Moda Mwha Full Face Kit

€25,99

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το τέλειο κιτ για να κάνει τα μάγουλά σας, τα μάτια και τα χείλη σας να είναι για φίλημα! Με τα χαρακτηριστικά πινέλα της MODA σε ζεστό κόκκινο χρώμα και μια υπέροχη θήκη, το MWAH! Kit θα σας κάνει να το ερωτευτείτε.

 

 

 

tableart_shopping_cherrybox_real-techniques5

Real Techniques

Everyday Essentials

€24,95

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

5 Πινέλα για κάθε look. Αυτό το σετ θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Περιέχει: Foundation, Ρουζ, Bronzer, Highlighter, Concealer, Σκιές

 

 

 

6

Royal Brush

Moda Mythical Celestial Blue Traveler Kit

€20,99

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Λειτουργικά πινέλα με μοναδικό στυλ για να δημιουργήσετε ατελείωτα look, μαζί με μία υπέροχη αναδιπλούμενη holographic θήκη, ιδανική για να την έχετε μαζί σας πάντα και παντού!

 

 

7

Royal Brush

Moda Mythical Splash Kit

€19,99

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το 6pcs Splash Traveler Kit είναι ένα εντυπωσιακό σετ πινέλων με λαβή με λέπια που θυμίζει ουρά γοργόνας. Με αυτά τα 5 επαγγελματικά πινέλα υψηλής ποιότητας μπορείτε να δημιουργήσετε αμέτρητα μακιγιάζ.

 

 

 

 

 

8

Eco Tools

Start the Day Beautifully Kit

€20,00

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Σετ με πέντε πινέλα για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Περιέχει: Angled Foundation Brush, Blurring Brush, Defined Crease Brush, Angled Liner Brush, Full Brush

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -