Γιατί να κάνω γυμναστική

Must Try

Η άσκηση δεν είναι σημαντική μόνο για την καύση λίπους καθώς προσφέρει αμέτρητα οφέλη στην υγεία μας. Διατηρεί την καλή λειτουργία του σώματος δυναμώνοντας την καρδιά, τους μυς, τους πνεύμονες και άλλα εσωτερικά όργανα. Επίσης, διεγείρει το μεταβολισμό μας, γεμίζει τον οργανισμό δύναμη, βελτιώνει τη στάση του σώματος και αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειας, ενώ βελτιώνει την πνευματική απόδοση και καταπολέμα το άγχος.

Λόγω των πολλών ωρών εργασίας, η καθιστική ζωή σε συνδυασμό με την πίεση, το άγχος και την κακή διατροφή συμβάλλουν στην αύξηση βάρους καθώς και την αύξηση πιθανοτήτων για έμφραγμα, εγκεφαλικό επεισόδιο ή αυξημένο ζάχαρο.

Δραστηριοποιηθείτε!

Αυξάνοντας τα επίπεδα της σωματικής δραστηριότητας, καίτε περισσότερες θερμίδες. Να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται για να ασκηθείτε ακόμα και αν πρόκειται να ασχοληθείτε με τις δουλειές του σπιτιού.
Προτιμήστε να ανεβαίνετε με τις σκάλες και όχι με το ασανσέρ.
Διανύστε μια απόσταση με τα πόδια ή το ποδήλατο και όχι με το αυτοκίνητο. Ακόμη και αν σας είναι απαραίτητο, παρκάρετε το πιο μακριά από τον προορισμό σας ή κατεβείτε από το λεωφορείο στην προηγούμενη στάση.
Κάντε ποδήλατο, γιόγκα, περπάτημα, τρέξτε, κολυμπήστε, κάντε οποιαδήποτε μορφή άσκησης αρκεί να κινείστε. Έστω και λίγη άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε περισσότερο.
Η γυμναστική είναι χαρά και η χαρά είναι υγεία!

 

- Advertisement -
- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -