Χριστουγεννιάτικος στολισμός “Tiffany Blue”

Must Try

Σε λίγες μέρες έρχεται και ο Δεκέμβριος και μαζί του ο μαγικός κόσμος των Χριστουγέννων. Ήδη οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν στολιστεί με το ανάλογο χριστουγεννιάτικο ύφος και φυσικά μας προετοιμάζουν για να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά τις ετοιμασίες για τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Φυσικά όπως καταλαβαίνετε, οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί στο Tableart έχουν ήδη ξεκινήσει, για αυτό σας θέλω όλες κοντά μου για να ζήσουμε μαζί τη ζεστασία της αφθονίας των Χριστουγέννων, μέσα από τις διακοσμητικές μου προτάσεις, για τα στυλ, τα χρώματα και τα αντικείμενα που θα πλαισιώνουν το σπίτι σας τις γιορτινές μέρες.

Η Tableart επί το έργο στους χριστουγεννιάτικους στολισμούς.

Συμβουλή μου: Πριν το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, φροντίζουμε να ανοίξουμε καλά τα κλαδιά του για να δημιουργήσουμε ένα φυσικό φουντωτό αποτέλεσμα.

Για το συγκεκριμένο χριστουγεννιάτικο στολισμό, επέλεξα το tiffany blue ως το κυρίαρχο χρώμα, το οποίο και πλαισιώθηκε από παστέλ ροζ, λευκές και λιλά αποχρώσεις στις μπάλες, στα λουλούδια, στις γυρλάντες και στα διάφορα διακοσμητικά στολίδια. Δίπλα από το δέντρο, στην άσπρη κονσόλα, τοποθέτησα μερικά διακοσμητικά αντικείμενα καθώς και ένα ψηλό  ασημένιο κηροπήγιο το οποίο και στόλισα με λευκά glitter κεριά και διάφανες αστραφτερές γυάλινες τρέσες. Άλλωστε, η λάμψη είναι το must των Χριστουγέννων…

Λίγη δόση κόκκινου χρώματος και το αποτέλεσμα…το αφήνω σε εσάς!

Για το στολισμό του τραπεζιού που σε λίγο καιρό θα φιλοξενεί τα διάφορα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, επέλεξα άσπρες και διάφανες βάσεις για γλυκά, γυάλες, ασημένια κηροπήγια και διάφορα χρωματιστά διακοσμητικά, τα οποία και τοποθετήθηκαν πάνω σε λευκή οργάντζα με tiffany blue μαραμπού τραπεζομάντηλο.

Τι λέτε; Σας έφερα λίγη από την μαγεία των Χριστουγέννων;

- Advertisement -
- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -