Παιδικό πάρτυ με θέμα τη Χιονάτη

Must Try

Τα παραμύθια που διηγούμαστε στα παιδιά μας δεν είναι μόνο απλές ιστορίες, μπορεί να γίνουν ένα όμορφο θέμα για παιδικό πάρτυ. Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι είναι ένα από τα ωραιότερα παραμύθια των αδερφών Γκριμ καθώς η ρομαντική αλλά και συναρπαστική περιπέτεια της Χιονάτης μεταφέρετε στη διακόσμηση του παιδικού μας πάρτυ.
Δώστου κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι να αρχινίσει…. “Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποια είναι η ομορφότερη;”

 

Ένας καθρέφτης ή πολλά μαζί μικρά καθρεφτάκια για κάθε κοριτσάκι αλλά και πολλά μήλα, είτε καραμελωμένα, είτε μηλοπιτάκια, είτε διακοσμητικά, είτε χυμός μήλου είναι όλα τα απαραίτητα στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα παιδικό πάρτυ με θέμα τη Χιονάτη.

Κόκκινο, μπλε και κίτρινο, είναι τα χρώματα στο φόρεμα της Χιονάτης και αυτά θα χρησιμοποιήσουμε για τη διακόσμηση στα μπαλόνια, τις κορδέλες, στα πιάτα, στο τραπεζομάντηλο, στις πετσέτες και στις βάσεις των γλυκών.

 

 

Κρεμάστε διάφορα χρωματιστά banners και δημιουργήστε ένα μπουφέ από κανάτες με διάφορους χυμούς. Μη παραλείψετε το χυμό μήλου.

 

 

Περάστε στα πιατάκια μια κορδέλα με φιόγκο ή διπλώστε τις πετσέτες σε σχέδιο φιόγκο. Ο κόκκινος φιόγκος είναι το σήμα κατατεθέν στα μαλλιά της Χιονάτης.

 

 

Το σχέδιο της τούρτας; Εννοείται η Χιονάτη! 🙂

 

Δώστε στα παιδιά μαρκαδόρους σε διάφορα χρώματα και ζητήστε τους να ζωγραφίσουν τη δική τους Χιονάτη.

 

 

Image sources: the world of williams, snowbella, parteaz, le torte di renato, karas party ideas.

- Advertisement -
- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -