Πως καθαρίζουμε το ψημένο ψάρι

Στην περίπτωση που ο καλεσμένος σας ζητήσει να του σερβίρετε καθαρισμένο το ψάρι, ακολουθείστε τις οδηγίες στο παραπάνω video για να αφαιρέσετε όλα τα κόκκαλα του.

– Αφαιρέστε το κεφάλι και την ουρά.
– Περάστε τη μύτη του μαχαιριού κατά μήκος της ραχοκοκαλιάς.
– Καθαρίστε τα ραγχιαία πτερύγια.
– Χωρίστε προσεκτικά το πάνω φιλέτο από το κόκκαλο.
– Αφαιρέστε το κεντρικό κόκκαλο του ψαριού και τα ραγχιαία στο εσωτερικό του ψαριού.

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Savoir Vivre των θαλασσινών εδεσμάτων]

 

 

ΟΛΓΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ

ΜΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛΑΤΟ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ BLOG WWW.TABLEART.GR.

No Comments Yet

Comments are closed