Ποιες συνήθειες καταστρέφουν τις βλεφαρίδες σου!

Οι μακριές βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο αποτελούν για όλες τις γυναίκες ένδειξη γοητείας και θυληκότητας. Ποιες όμως καθημερινές συνήθειες καταστρέφουν τις βλεφαρίδες μας;

Ψεύτικες βλεφαρίδες ή τουφάκια

Αν φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες ή τουφάκια, είναι σημαντικό να είσαι εξαιρετικά προσεκτική κατά την τοποθέτηση και την αφαίρεση τους. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί!

Ψαλίδι για βλεφαρίδες

Αν χρησιμοποιείς ψαλίδι για βλεφαρίδες να είσαι προσεχτική στη χρήση του και να το εφαρμόζεις πριν βάλεις μάσκαρα. Η μάσκαρα σκληραίνει τις βλεφαρίδες οι οποίες μπορεί να κολλήσουν στο ψαλίδι και να βγουν ή να σπάσουν.

Μάσκαρα

Επέλεξε μια μάσκαρα με φιλικά συστατικά για τις βλεφαρίδες. Δώσε προσοχή στην ημερομηνία λήξης.

Ντεμακιγιάζ ματιών

Μην κοιμηθείς χωρίς να έχεις αφαιρέσει τη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες με αργές και απαλές κινήσεις. Το ντεμακιγιάζ παίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία των βλεφαρίδων. Προτίμησε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ με καλλυντικά έλαια, κατάλληλο και για την αδιάβροχη μάσκαρα, που να προσφέρει ενυδάτωση.

Τρίψιμο ματιών

Απόφυγε να τρίβεις τα μάτια σου κατά τη διάκεια της ημέρας γιατί μπορεί κατά λάθος να βγάλεις τρίχες από τις βλεφαρίδες σου. Επίσης, αν τα χέρια σου δεν είναι καθαρά μπορεί να μεταφέρεις μικρόβια στους θύλακες της τρίχας.

Διατροφή

Η διατροφή είναι επίσης σημαντική για την υγεία των βλεφαρίδων. Κατανάλωσε τροφές πλούσιες σε συστατικά που ενισχύουν την ανάπτυξη των τριχών.

ΟΛΓΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ

ΜΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛΑΤΟ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ BLOG WWW.TABLEART.GR.

No Comments Yet

Comments are closed