Καθρέφτες στο τραπέζι

Οι καθρέφτες στο τραπέζι είναι μια από τις διακοσμητικές προτάσεις που δίνουν λάμψη στο στολισμό του τραπεζιού. Μπορούν να τοποθετηθούν στο κεντρικό σημείο του τραπεζιού ή ως σουπλά κάτω από τα πιάτα. Το σχήμα του καθρέφτη μπορεί να είναι τετράγωνο, στογγυλό, παραλληλόγραμμο ή πολύγωνο.

Ο στολισμός του τραπεζιού με καθρέφτες είναι μια ωραία ιδέα για τη γαμήλια δεξίωση ή για ένα γιορτινό τραπέζι. Αν είστε από εκείνες που αναζητούν λίγη περισσότερο λάμψη στο τραπέζι τους, τότε νομίζω πως η λύση αυτή θα σας ικανοποιήσει.

 

 

Μα τώρα πείτε μου, δεν είναι απόλαυση αυτό το τραπέζι στολισμένο με τους καθρέφτες ως σουπλά; Η αντανακλάση των λουλουδιών και των κεριών στους καθρέφτες είναι άκρως εντυπωσιακή και ατμοσφαιρική.

 

 

Για το κέντρο του τραπεζιού μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα κομμάτι καθρέφτη ή πολλά κομμάτια ενωμένα κατά μήκος του τραπέζιου ως ράνερ και να τοποθετήσουμε πάνω στον καθρέφτη διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα όπως ρεσώ, βάζα με λουλούδια, κηροπήγια, διακοσμητικές πετρούλες.

 

 

Images sources: events idea, laketown, eva designs.

ΟΛΓΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ

ΜΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛΑΤΟ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ BLOG WWW.TABLEART.GR.

No Comments Yet

Comments are closed