Δώρα αξίας $30.000 περιέχουν οι τσάντες των Grammys

Must Try

Grammy Awards 2018 με λαμπερά δώρα!

Το βράδυ της Κυριακής στις 28 Ιανουαρίου 2018 στο Los Angeles, θα πραγματοποιηθεί η 60η τελετή απονομής βραβείων Grammy, με παρουσιαστή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον ταλαντούχο James Corden.

Από τη λαμπερή αυτή βραδιά δε θα λείπουν οι τσάντες δώρων αξίας $30.000 που θα δοθούν στους παρουσιαστές και σε όσους τραγουδήσουν επί σκηνής.

Δώρα αξίας $30.000 περιέχουν οι τσάντες των Grammys

Οι τσάντες δώρων, από την εταιρεία marketing Distinctive Assets που εδρεύει στο LA, περιλαμβάνουν προϊόντα και υπηρεσίες από επώνυμα brands. Αν και δε γνωρίζουμε το ακριβές ποσό που στοιχίζει η μια τσάντα, εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι η καθεμία αξίζει πάνω από $30.000.

[thb_postcarousel style=”style5″ columns=”2″ add_title=”true” title_style=”style4″ title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:” source=”size:2|post_type:post|by_id:12048,12035″]

 

“Είναι τιμή να ζητηθεί από κάθε καλλιτέχνη να συμμετάσχει στη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής και αυτή η τιμή δεν είναι λιγότερο σημαντική για τους συνεργάτες της Grammy όπως εμείς”, δήλωσε ο ίδιος ο ιδρυτής της Distinctive Assets, Lash Fary. “Είμαστε τόσο υπερήφανοι που βοηθάμε με το δικό μας χαρακτηριστικό τρόπο, να γιορτάσουμε εξήντα καταπληκτικά χρόνια μαγείας Grammy”.

Μια εβδομάδα στο Golden Door Spa στην Καλιφόρνια, οικογενειακή εκπαίδευση από το τσίρκο Le Petit Cirque, αρκετές θεραπείες προσώπου, μια προσαρμοσμένη ακουστική κιθάρα από την Gibson, ιδιωτικά μαθήματα από κορυφαίους bartender στο Liquor Lab στη Νέα Υόρκη, είναι μερικά από τα επώνυμα προϊόντα που περιλαμβάνει η τσάντα δώρου.

 

- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -