Γάμος: Το μαγικό τσαντάκι της νύφης

Για κάθε νύφη η περίοδος της γαμήλιας προετοιμασίας είναι γεμάτη άγχος και αυτό γιατί όλα πρέπει να είναι οργανωμένα στην εντέλεια. Μέχρι τώρα, πιθανώς να έχετε ακούσει διάφορες ιστορίες με δυσάρεστες εκπλήξεις που έχουν συμβεί σε ένα γάμο, ικανές να χαλάσουν τη διάθεση της νύφης. Δεν αναφέρομαι βέβαια σε τερατώδεις καταστροφές, αλλά σε εκείνες που μπορούν να αποφευχθούν μόνο όταν η νύφη έχει προβλέψει για την αποφυγή τους. Τώρα εδώ που τα λέμε καμία νύφη την ημέρα του γάμου της δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπη με χαλασμένο πεντικιούρ –ουπς ξεφλούδισε το μανό-, αναμαλλιασμένο μαλλί λόγω του καιρού –μα τι το ήθελες τέτοια μέρα το κάμπριο καλή μου-, αλλοιωμένο μακιγιάζ -τα φιλιά είναι πολλά και η συγκίνηση μεγάλη– και άλλα πολλά που θα την φέρουν σε δύσκολη θέση. Πρόβλημα εεε; Και γιατί στεναχωριέστε αφού λύση υπάρχει με το μαγικό τσαντάκι της νύφης, θα έλεγα κάτι σαν το μαγικό τσαντάκι του Σπορτ Μπίλλυ, ναι, ναι, αυτό που περιείχε όλα τα απαραίτητα για την αποφυγή προβλημάτων. 😉 😉 😉

Το μαγικό τσαντάκι της νύφης είναι ένα ΄΄κουτί πρώτων βοηθειών΄΄, το οποίο περιέχει διάφορα μικροαντικείμενα επιτρέποντας σας να διορθώσετε οτιδήποτε αναπάντεχο προκύψει. Ενδεικτικά ένα τέτοιο τσαντάκι περιέχει:

Κραγιόν
Ρουζ
Πούδρα
Λακ
Μανό
Λίμα
Κόλλα για νύχια
Καθρεπτάκι
Μπατονέτες
Τσίχλες
Μίνι σετ ραπτικής
Ψαλίδι
Παυσίπονα
Χανζαπλάστ
Επίδεσμο
Χαρτομάντηλα

Images sources: jh weddings.

ΟΛΓΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ

ΜΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛΑΤΟ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ BLOG WWW.TABLEART.GR.

No Comments Yet

Comments are closed