Δεξίωση γάμου: Διακοσμώντας τις καρέκλες

Must Try

Τα χρώματα, το στυλ και το ύφος είναι τα στοιχεία εκείνα που επιλέγονται για τη διακόσμηση του χώρου της δεξίωσης, από τον στολισμό του περιβάλλοντα χώρου εως και των τραπεζιών, έχουν σαν σκοπό να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη και ζεστή ατμόσφαιρα για το νεόνυμφο ζευγάρι αλλά και για τους καλεσμένους τους. Μέρος αυτής της διακόσμησης αποτελεί και ο στολισμός των καθισμάτων στα τραπέζια.

 

 

Ανάλογα με τον τύπο καρέκλας που έχει επιλεγεί σε μια δεξίωση, είτε είναι ντυμένες με κάποιο κάλυμμα, είτε όχι, υπάρχουν αρκετές ιδέες για να τις διακοσμήσουμε. Συνήθως τα πιο συχνά διακοσμητικά υλικά είναι τα φρέσκα λουλούδια και ως δεύτερη επιλογή τα συνθετικά, κορδέλες, φαρδιές λωρίδες υφασμάτων, κρυστάλλινες τρέσες και διάφορα διακοσμητικά.

 

 

Όπως φαίνεται στη κάτω φωτογραφία οι φαρδιές λωρίδες υφασμάτων αγκαλιάζουν την πλάτη της καρέκλας με τις δύο άκρες του υφάσματος να δένονται σε έναν πλούσιο φίογκο ή ένα μεγάλο κόμπο. Στο κέντρο του φιόγκου ή κόμπου μπορούμε να στερεώσουμε καρφίτσες, λουλούδια ή τρέσες.

 

 

Αν η πλάτη της καρέκλας μας δίνει τη δυνατότητα για να περάσουμε κάτι κρεμαστό, ωραίο θα ήταν ένα μικρό καλαθάκι λουλουδιών, ένα πινακάκι με γραμμένα τα ονόματα των νεονύμφων ή τα ονόματα των καλεσμένων, ένα τσαντάκι με το δώρο που προορίζεται για τους καλεσμένους μας ή μια καρδιά από λευκά τριαντάφυλλα ή από τα ανάλογα λουλούδια που θα χρησιμοποιήσουμε για τη διακόσμηση του τραπεζιού.

 

 

Οι ιδέες για το στολισμό της καρέκλας του τραπεζιού δεν έχουν τελειωμό. Ανάλογα με το στυλ, το χρώμα και το ύφος της διακόσμησης που έχετε επιλέξει, μπορούν να διακοσμηθούν και οι καρέκλες των τραπεζιών.

 

Images sources: the knot, style me pretty, karen tran.

- Advertisement -
- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -