Δεξίωση γάμου: Διακοσμώντας το τραπέζι της τούρτας

Must Try

Το τραπέζι της γαμήλιας τούρτας πρέπει να έχει το στυλ και την πολυτέλεια που του αρμόζει, αφού θα είναι το τραπέζι που θα διακοσμεί το κέντρο του χώρου της δεξίωσης, έτοιμο να υποδεχτεί το νεόνυμφο ζευγάρι κατά την είσοδο του.

Για αυτό το λόγο, το τραπέζι της γαμήλιας τούρτας πρέπει να είναι ιδιαίτερα στολισμένο, αλλά και σύμφωνα με το ύφος και τα χρώματα της υπόλοιπης διακόσμησης του χώρου της δεξίωσης.

 

 

Ένα λευκό τραπεζομάντηλο που θα καλύπτει όλο το ύψος του τραπεζιού είναι πολύ καλή επιλογή για το τραπέζι της τούρτας, καθώς δίνει ένα μεγαλοπρεπές αποτέλεσμα. Μπορούμε να δώσουμε χρώμα αν τοποθετήσουμε πάνω από το λευκό τραπεζομάντηλο διακοσμητικά αντικείμενα με χρώμα όπως ένα runner, ρεσώ, τρέσες, τούλι, κεριά κ.τ.λ.

Σε όλες τις περιπτώσεις, είτε επιλέξουμε λευκό ή με χρώμα τραπεζομάντηλο, είτε χρωματιστά διακοσμητικά για το τραπέζι της τούρτας, αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι ο στολισμός να συμφωνεί με τις υπόλοιπες χρωματικές επιλογές της διακόσμησης του χώρου της δεξίωσης.

 

 

Ο γάμος πρέπει να ξεκινάει και να τελειώνει με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο, για αυτό μη ξεχνάτε ότι και η εμφάνιση της γαμήλιας τούρτας, που θα δεσπόζει πάνω στο τραπέζι, είναι το ίδιο σημαντική όσο και η γεύση της.

 

 

Images sources: once wed, style me pretty.

- Advertisement -
- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -