Τσάι με την Μέρκελ

Τσάι με την Μέρκελ

Αλήθεια πόσοι από εσάς θα απολάμβαναν το τσάι τους παρέα με την Μέρκελ, τον Ομπάμα, τον Σαρκοζί και άλλους πολιτικούς; Δεν ξέρω για εσάς αλλά η σκέψη και μόνο της Μέρκελ μου δημιουργεί πονοκέφαλο. Πως θα μπορούσα να χαλαρώσω και να απολαύσω το τσάι μου μαζί της, όταν το μόνο που θέλω είναι να της τα ψάλλω ένα χεράκι; Ε, λοιπόν η Carteco μας δίνει τη λύση, με τα καταπληκτικά φακελάκια τσαγιού με διάφορες πολιτικές μορφές.

Τσάι με την Μέρκελ

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, στην περίπτωση μας όμως, ένα φλυτζάνι ζεστό τσάι κάνει την διαφορά. Συγκεντρώστε την παρέα σας για ένα απογευματινό τσάι, στολίστε το τραπέζι σας με φλυτζάνια τσαγιού και διάφορα εδέσματα και ξεκινήστε να τσουρουφλάτε έναν-έναν πολιτικό σε ζεστό νερό. Τσάι με την Μέρκελ και τα βασανιστήρια ξεκινούν…;)

Tip of the day: Oolong ή Wulong (Ουλονγκ). Το Oolong είναι ένα παραδοσιακό Κινέζικο τσάι κάπου μεταξύ πράσινου και μαύρου σε διαδικασία οξείδωσης από 10% έως 70%. (via http://www.tsai.gr/tsai.php).

ΟΛΓΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ

ΜΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛΑΤΟ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ BLOG WWW.TABLEART.GR.

No Comments Yet

Comments are closed