Πασχαλινός στολισμός τραπεζιού με λαγούς

Must Try

Το Πάσχα είναι μερικές εβδομάδες μακριά και πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον πασχαλινό στολισμό. Ζωηρά χρώματα, λουλούδια, έντονες μυρωδιές, καθαρή ατμόσφαιρα είναι όλα τα στοιχεία που πλαισιώνουν την ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Αυτό που πρέπει πάντα να θυμάστε στο στολισμό του τραπεζιού είναι η διατήρηση της ισορροπίας ανάμεσα στα χρώματα και τα διακοσμητικά στοιχεία. 

Για τον στολισμό του πασχαλινού τραπεζιού με κεντρικό θέμα διακόσμησης του λαγούς, θα χρειαστείτε διάφορα διακοσμητικά λαγουδάκια σε μέγεθος, σχήμα και υφή. Το επόμενο βήμα είναι η επιλογή του χρώματος. Ποιο χρώμα θα είναι ο πρωταγωνιστής στο στολισμό και ποια θα είναι τα βοηθητικά. Το τρίτο βήμα θα είναι η προσοχή στις λεπτομέρειες που θα δούμε παρακάτω αναλυτικά.

 

 

Όπως ήδη φαίνεται στις φωτογραφίες το κυρίαρχο χρώμα είναι το ροζ με βοηθητικά χρώματα το λευκό και το χρυσό. Στο κεντρικό σημείο του τραπεζιού τοποθετήθηκαν διακοσμητικοί λαγοί σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα όπως λαγοί αυγοθήκες, μπωλ με λαγούς εως κεριά σε σχήμα λαγού. Μίνι ροζ μπουκετάκια λουλουδιών τοποθετήθηκαν στις αυγοθήκες και ροζ ζαχαρωτά στα μπωλ. Αντί για ροζ ζαχαρωτά μπορείτε να στολίσετε τις μπωλιέρες με ροζ πασχαλινά αυγά.

 

 

Λευκό/ροζ σερβίτσιο με χρυσό ριγέ σε συνδυασμό με τα χρυσά μαχαιροπήρουνα είναι μια λεπτομέρεια η οποία δεν περνάει απαρατήρητη. Ψάθινο σουπλά σε μπεζ-χρυσό και ριγέ πετσέτα με χρυσή ρίγα πλαισιώνουν το σερβίτσιο. Οι γυάλινοι κρίκοι στις πετσέτες συνδυάζονται τέλεια με τα κρυστάλλινα ποτήρια.

 

 

Image sources: pizzazzerie.

 

- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -