Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Mamma Mia 2

Δέκα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας Mamma Mia, οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν για μια νέα ιστορία που αφηγείται το παρελθόν της Donna Sheridan (Meryl Streep). Την Donna σε νεαρή ηλικία υποδύεται η Lily James.

tableart_molis-kykloforhse-to-prwto-trailer-toy-mamma-mia-2_1

Το sequel βρίσκει τη Sophie (Amanda Seyfried) έγκυο και χωρίς να έχει ιδέα πως να το αντιμετωπίσει. Με τη βοήθεια των φιλενάδων της μαμάς της, της διηγούνται πως η μαμά της, Donna (Meryl Streep) είχε αντιμετωπίσει τη δική της εγκυμοσύνη, πώς γνώρισε τους 3 μεγάλους έρωτες της ζωής της, πώς έφερε στον κόσμο ένα παιδί και τελικά, πως το μεγάλωσε μόνη κι ανεξάρτητη.

tableart_molis-kykloforhse-to-prwto-trailer-toy-mamma-mia-2_3

Οι πιθανοί πατέρες της Sophie -Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard και Colin Firth – επιστρέφουν επίσης ενώ guest εμφάνιση στην νέα ταινία κάνει και η Cher στον ρόλο της «απρόσκλητης γιαγιάς».

tableart_molis-kykloforhse-to-prwto-trailer-toy-mamma-mia-2

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Ol Parker ενώ στίχους και μουσική έγραψαν οι Benny Andersson και Bjorn Ulvaeus των ABBA.

Η ταινία «Mamma Mia! Here We Go Again» θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου 2018.

tableart_molis-kykloforhse-to-prwto-trailer-toy-mamma-mia-2_2

ΟΛΓΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ

ΜΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛΑΤΟ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ BLOG WWW.TABLEART.GR.

No Comments Yet

Comments are closed