Ο Mark Wahlberg δώρισε 1,5 εκατομμύριο δολάρια στο ταμείο του προγράμματος #TimesUp

Must Try

Μετά τα πρωτοσέλιδα και το σάλο που έχει προκληθεί σχετικά με την αμοιβή του Mark Wahlberg στην ταινία «All The Money in the World», ο αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να δωρίσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια στο ταμείο του προγράμματος #TimesUp για τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

tableart_mark-wahlberg-michelle-williams-times-up-donation_1

Μετά από τις κατηγορίες εναντίον του Kevin Spacey για σεξουαλική κακοποίηση, ο Ridley Scott σκηνοθέτης της ταινίας «All The Money in the World», αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Christopher Plummer.

tableart_mark-wahlberg-michelle-williams-times-up-donation_3

Τo trailer της ταινίας «All The Money in the World»

Αυτή η απόφαση του Scott είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψουν οι Mark Wahlberg και Michelle Williams για να ξαναγυρίσουν κάποιες σκηνές, μέσα σε μια χρονική περίοδο 9 μόλις ημερών. Για τα επαναληπτικά αυτά γυρίσματα ο Wahlberg πληρώθηκε 1.5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Williams πήρε μόλις 1000 δολάρια, λιγότερο από 1% από την πληρωμή του Mark Wahlberg, κάτι που επιβεβαίωσε η USA Today και η Jessica Chastain σε ένα tweet της.

“Τις τελευταίες ημέρες η αμοιβή μου για τα γυρίσματα σκηνών της ταινίας “All The Money in the World” έγινε θέμα σοβαρής συζήτησης. Υποστηρίζω 100% τη μάχη υπέρ της δίκαιης αμοιβής και δίνω 1,5 εκατομμύριο δολάρια στο ταμείο νομικής υπεράσπισης του προγράμματος Time’s Up στο όνομα της Michelle Williams», δήλωσε ο Mark Wahlberg.

Παράλληλα το πρακτορείο William Morris Endeavor, το οποίο αντιπροσωπεύει και τους δυο ηθοποιούς δωρίζει αλλά 500.000 δολάρια για το σκοπό αυτό.

Το πρόγραμμα «Time’s up» ιδρύθηκε για να βοηθήσει τα θύματα της ανισότητας και της σεξουαλικής επίθεσης ή παρενόχλησης.

 

- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -