Αποκαλύφθηκε η πρεμιέρα του Game of Thrones από την Arya Stark

Must Try

Η σειρά-φαινόμενο στο τηλεοπτικό τοπίο που σπάει με κάθε νέο επεισόδιο τα ρεκόρ τηλεθέασης, ολοκληρώνει τον όγδοο κύκλο σε έξι επικά επεισόδια.

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Maisie Williams, γνωστή σε όλους μας ως Arya Stark, αποκάλυψε την πρεμιέρα της 8ης και τελευταίας σεζόν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στη Metro, με αφορμή τη νέα της ταινία “Early Man“, η Maisie Williams μπορεί να μην έδωσε λεπτομέρειες για το τι θα συμβεί στον όγδοο κύκλο, ανέφερε όμως πότε θα δούμε την πρεμιέρα της επικής σειράς και τη σκληρή δουλειά που απαιτεί κάθε επεισόδιο.

Αποκαλύφθηκε η πρεμιέρα του Game of Thrones από την Arya Stark

“Τελειώνουμε τον Δεκέμβριο και το πρώτο μας επεισόδιο θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2019 καθώς απαιτείται επεξεργασία τεσσάρων μηνών για αυτά τα τεράστια επεισόδια” και προσθέτει “Δεν θέλουμε να βιαστούμε καθόλου σε αυτήν τη σεζόν. Το οφείλουμε στο κοινό και στους οπαδούς μας, να επιδείξουμε τις καλύτερες ικανότητες μας στην τελευταία σεζόν”.

 

Οι fans του GoT θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον 15 μήνες από σήμερα για να δουν τα νέα επεισόδια, αλλά σύμφωνα με την Williams, αξίζει η αναμονή.

 

 

- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -