Μαθητευόμενη στην κουζίνα της Nancy Meyers

Must Try

“Για να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία πρέπει να αγαπήσεις πρώτα τον εαυτό σου και είναι πιο εύκολο να τη βρεις μέσα από την οικογένεια σου και μέσα από την παρουσία ενός άντρα. Οι γυναίκες δυσκολεύονται να βρουν ισορροπίες ειδικά στη σύγχρονη εποχή που το multitasking είναι μονόδρομος στη ζωή τους.” Αυτά είπε η Nancy Meyers μέσω της ταινίας της “The Intern” με τον Robert de Niro και την Anne Hathaway στη συνέντευξη που παραχώρησε στο One Kings Lane.

H υπόθεση της ταινίας σε περίπτωση που δεν την έχεις δει είναι μια νεαρή enterpreuner που μετά την επιτυχία της δοκιμάζεται καθημερινά στην εξισορρόπηση της προσωπικής-οικογενειακής και επαγγελματικής της ζωής. Σε αυτό τη βοηθά ένας μαθητευόμενος, ο Robert de Niro, που είναι κατά πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία και μπορεί να βλέπει τις καταστάσεις μέσα από το πρίσμα ενός εμπειρότερου ανθρώπου.

tableart_the-intern-kitchen-set-1

Η ισορροπία που έδωσε στην κουζίνα του διαμερίσματος της Anne η Nancy Meyers είναι όμως το ζήτημα μας σήμερα. Για την ταινία αυτή σχεδιάστηκε ένα σπίτι που ταιριάζει σε ένα νεαρό ζευγάρι, με σύγχρονο ύφος ζωής και καθημερινότητας. Όπως λέει η ίδια η Nancy υποθέτει πάντα το lifestyle του χαρακτήρα του έργου και στην περίπτωση του The Intern, διάλεξε φιλόξενα μοντέρνα χρώματα όπως το σκούρο γκρι στο υπνοδωμάτιο της Anne και μια κουζίνα με φινέτσα, απλότητα, rustic χαρακτήρα διακοσμημένη με μοντέρνα αντικείμενα από το One Kings Lane.

tableart_the-intern-kitchen-set-2

Tα χαρακτηριστικά της κουζίνας της Anne Hathaway

  • Πλακάκια τύπου Metro Tiles
  • Γκρι ντουλάπια κουζίνας
  • Ράφια σε ακατέργαστο ξύλο και ύφος Industrial επάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας
  • Νησίδα με μαρμάρινη επιφάνεια και κρεμαστά φωτιστικά σε στυλ Industrial
  • Διακόσμηση μόνο με λευκά αντικείμενα για απόδοση λιτού και φωτεινού ύφους

tableart_the-intern-kitchen-set-3

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου της κουζίνας είναι το τζάκι με την καμάρα του στην εστία που αντιγράφεται πετυχημένα ως φόντο του απορροφητήρα.

Έξτρα Tip: Κάποια παλιά κομμάτια είναι απαραίτητα σε αυτό το στυλ διακόσμησης

 

- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -