Το νέο εστιατόριο του Jamie Oliver στο Ρέικιαβικ

Must Try

Το ξενοδοχείο Borg στο Ρέικιαβικ, θα φιλοξενεί το νέο εστιατόριο του διάσημου βρετανού σεφ Jamie Oliver. Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων Jamie’s Italian, έχει 42 υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο και είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία. Κάθε εστιατόριο της αλυσίδας, έχει το δικό του στυλ αλλά η διακόσμηση του νέου εστιατορίου, θα αποτίει φόρο τιμής στο στυλ art deco του ιστορικού ξενοδοχείου Borg.

Η διαχείριση του νέου εστιατορίου θα είναι στα χέρια των Finnur Karlsson και Jon Haukur Baldvinsson συνιδιοκτήτης του νέου εστιατορίου.

“Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που φέρνω τα Jamie’s Italian στην Ισλανδία», λέει ο Όλιβερ και συνεχίζει “Το Ρέικιαβικ είναι μια όμορφη πόλη με μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά και κουλτούρα στο φαγητό με αληθινό πάθος για τη μοναδικότητα των ισλανδικών συστατικών, παράγοντες που ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία του Jamie’s Italian”.

 

 

Το εστιατόριο πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο / Μάιο 2017 στο Ρέικιαβικ και θα σερβίρει απλό ιταλικό φαγητό με τα καλύτερα συστατικά για όλη την οικογένεια.

 

Image sources: Jamie’s Italian Iceland.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -