Η διοργάνωση ενός Μπάρμπεκιου πάρτυ

Must Try

Η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσουν τα πάρτυ και οι φιλικές συγκεντρώσεις στο μπαλκόνι ή στον κήπο του σπιτιού μας είναι η άνοιξη. Ένα μπάρμπεκιου πάρτυ είναι από αυτές τις συγκεντρώσεις που απαιτούν εξωτερικό χώρο, για αυτό προσκαλέστε την παρέα σας και οργανώστε το μπάρμπεκιου στον κήπο του σπιτιού σας.

Αφού σιγουρευτούμε για τον καιρό και για τα άτομα που θα έρθουν, φτιάχνουμε μια λίστα με τα απαραίτητα υλικά που θα χρειαστούμε. Καλό θα ήταν η προετοιμασία να ξεκινήσει μια εβδομάδα πριν το πάρτυ, για να έχουμε το χρόνο να συγκεντρώσουμε τις απαραίτητες προμήθειες έτσι ώστε να μη μας λείψει τίποτα.

Για την ψησταριά όλα τα κρέατα είναι κατάλληλα, όπως και τα θαλασσινά. Σε ένα τραπέζι θα έχουμε τοποθετήσει διάφορα είδη από σάλτσες αλλά και την περίφημη μπάρμπεκιου σως, τυριά, σαλάτες λαχανικών, πίτες, κριτσίνια, ρύζι, καλαμπόκια κ.τ.λ. και σε ένα άλλο τραπέζι πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, χαρτοπετσέτες.
Τα ποτά και τα αναψυκτικά τα διατηρούμε παγωμένα σε δοχεία με πάγο, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια ζεστή μπίρα.

Όσο μπορούμε να κρατήσουμε έντομα και κουνούπια μακριά από τους καλεσμένους μας, φροντίζουμε να ανάψουμε πολλά αντικουνουπικά κεριά ή δάδες με λάδι citronella. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο, δίνουμε και μια ιδιαίτερη λάμψη στο χώρο μας.

Αν έχει αέρα, τοποθετούμε τη ψησταριά σε τέτοιο σημείο που να μην ενοχλεί τους καλεσμένους μας και τους γείτονες.

Image sources: karenhillphoto, yumsugar, my sweet savannah.

- Advertisement -
- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -