tableart_pasta_garlic_mushroom

Εύκολα και λαχταριστά ζυμαρικά με σκόρδο και μανιτάρια σε λίγα λεπτά.

Υλικά

180γρ. σπαγγέτι

2 σκελίδες σκόρδο

250γρ. μανιτάρια

25γρ. τριμμένη παρμεζάνα

2 κ.σ. creme fraiche

Αλάτι – πιπέρι

Λίγο ελαιόλαδο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Εκτέλεση

Βάλτε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασία, σουρώστε και κρατήστε μια κούπα από το νερό. Στο μεταξύ ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε το σκόρδο. Ρίχνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και προσθέστε το σκόρδο. Σοτάρουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και 1 λεπτό αργότερα προσθέστε τα μανιτάρια ανακατεύοντας τακτικά μέχρι να ροδίσουν φροντίζοντας να μην καεί το σκόρδο.

Ρίξτε τα βρασμένα ζυμαρικά στο τηγάνι με τα μανιτάρια και προσθέστε ελάχιστο από το νερό που κρατήσατε. Προσθέστε την παρμεζάνα και την creme fraiche και ανακατέψτε.  Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.