Must Try

Τα έντονα και φρουτώδη αρώματα της ποικιλίας Μοσχοφίλερο – παραγωγός Μπουτάρη –  συναντούν το στιβαρό (για λευκό) χαρακτήρα του Chardonnay, με αποτέλεσμα ένα ιδανικό blend χωρίς γωνίες, το οποίο χαρακτηρίζεται από πλήρη ισορροπία.

Κρασί 4 Εποχές
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Λαμπερό κρασί με κίτρινο χρώμα και χρυσαφιές αποχρώσεις. Έντονο, σύνθετο άρωμα εσπεριδοειδών, βανίλιας και φίνου ξύλου. Πλούσιο, λιπαρό, ισορροπημένο με πλούσια δομή και έντονο άρωμα βουτύρου και καβουρντισμένων ξηρών καρπών. Αρωματική επίγευση μεγάλης διάρκειας.
ΑΡΜΟΝΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ:
Πιάτα θαλασσινών και ψαριών, όπως μπακαλιάρος με άγρια χόρτα στην κατσαρόλα, ψητή τσιπούρα σε στρώση από λάχανο τουρσί και πέρκα αλά Σπετσιώτα. Πουλερικά, όπως κοτόπουλο με σκαστά μακαρόνια, καθώς και πιάτα φρούτων. Τυριά σκληρά όπως ο Καλαθωτός.
ΠΑΛΑΙΩΣΗ:
Το Chardonnay ωρίμασε για 4 μήνες σε γαλλικά βαρέλια (Allier 225 lt).
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ:
10 – 12 °C
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ:
Οινοποιείο Μαντινείας
ΠΕΡΙΟΧΗ:
Αρκαδία, Πελοπόννησος
ΤΥΠΟΣ:
Λευκό, ξηρό
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ:
Τοπικός Οίνος Αρκαδίας
ΠΟΙΚΙΛΙΑ:
50% Μοσχοφίλερο & 50% Chardonnay
- Advertisement -
- Advertisement -

TIPS

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Advertisement -