Ολλανδικό Table Art

 

Pip Studio

Η Pip ή αλλιώς Catharina που είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στην Ολλανδία σε ένα μικρό χωριό δίπλα στη θάλασσα. Αποφοίτησε από τη σχολή Καλών Τεχνών. Η έμπνευση της ήταν ένα ερειπωμένο Βικτωριανό σπίτι. Η σοφίτα του έγινε το πρώτο Pip Studio. Η εμπνευσμένη Pip αγαπάει πάρα πολύ τη δουλειά της όπως και τους καλούς τρόπους. Σχεδιάζει προϊόντα, τα οποία θα ήθελε και η ίδια να βρεί αν έβγαινε να ψωνίσει για το σπίτι της. Το όραμα της στα προϊόντα της το περιγράφει η ίδια: “If I make a product, it has to be so good that I would like to keep it myself or if I give it to a friend or member of the family it must bring a little bit of joy and happiness. Without this emotion, it cannot be a true PIP product”. Το στυλ των προϊόντων της είναι mix & match με πολλά μοτίβο και πολύ προσεγμένες λεπτομέρειες. Η Pip σχεδιάζει κάρτες, ταπετσαρίες, φωτογραφικά άλμπουμ, εκτός των σπιτικών προϊόντων. Περισσότερα για αυτή την υπέροχη σχεδιάστρια πρέπει να διαβάσετε στο site της Pip Studio.

Ολλανδικό Table Art

At Home with Marieke

Άλλη μια Ολλανδική εταιρεία και αυτή φτιαγμένη από την αγάπη μιας γυναίκας που φυσικά την λένε Marieke. Η Marieke Strik μαζί με την Mimex Brands & Labels μας φέρνουν μια collection από πορσελάνες, υφάσματα και έπιπλα. Η εταιρεία θεωρείται σταθμός ανεύρευσης έμπνευσης για το σπίτι. Μια πολύ ιδιαίτερη εταιρεία που δημιουργήθηκε από την αγάπη για το mix & match. Τα μοντέρνα σχέδια και τα υλικά αντανακλούν μια σπιτική country ατμόσφαιρα. Περισσότερα για την At Home with Marieke θα δείτε στο site.

Ολλανδικό Table Art

Babette

Η Babette Harms, και αυτή Ολλανδέζα γεννημένη στην Ουτρέχτη, παρ’ολίγον απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών ξεκίνησε να σχεδιάζει T-shirts για να τα πουλάει σε υπαίθριες αγορές. Το τυπογραφικό λάθος που είχε κάνει στα μπλουζάκια της, τα έκαναν φίρμα. Τα μπλουζάκια εξελίχθηκαν σε σειρές προϊόντων για το σπίτι από πιάτα μέχρι υφάσματα. Σχεδιάζει χαρακτηριστικά αστεία ζωάκια με ένα πολύ παιδικό cartoon ύφος. Η πασχαλίτσα, το πουλάκι, το ελαφάκι, φυσικά συνοδεύονται από λουλούδια και φιόγκους. Τα χρώματα της είναι πάντα ζωντανά. Περισσότερα για την εταιρεία αυτή αξίζει να δείτε στο site.

Ολλανδικό Table Art

 

2 Comments
    1. Andriana μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου. Είναι πολύ σημαντικά για το Tableart στο νέο του ξεκίνημα. Ευχαριστώ!!! 🙂