Ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει Σιμιγδαλένιο χαλβά με λεμόνι

Ο Στέλιος Παρλιάρος κάνει ένα μικρό «ρετούς» στον κλασικό νηστίσιμο χαλβά και τον αρωματίζει με λεμόνι και κανέλα.

Μερίδες: 6, Προετοιμασία: 50΄, Αναμονή: 1 ώρα

Δείτε την προετοιμασία για τον σιμιγδαλένιο χαλβά με λεμόνι εδώ.

No Comments Yet

Comments are closed

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Προβολή λεπτομερειών

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close