Πώς να πετύχετε το ιδανικό βράσιμο στα αυγά

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βράσεις ένα αβγό; Ο χρόνος παρασκευής εξαρτάται από το πως προτιμάς να τρως τον κρόκο, από μελάτο μέχρι πολύ σφιχτό. Όσο περισσότερο βράζει το αυγό, τόσο πιο σφιχτός γίνεται ο κρόκος. Αν κάθε φορά που το προσπαθείς στηρίζεσαι στην τύχη, μάθε πώς γίνεται το σωστό βράσιμο για αβγά μελάτα ή σφιχτά.

Συμβουλή: Για να μην σπάνε τα αυγά όταν τα βράζεις, πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

 

Image sources: pillsbury.

 

ΟΛΓΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ

Μια ιδεαλίστρια τραπεζολόγος με πολύ στυλάτο ταμπεραμέντο, μετά από πολλά τραπεζώματα αποφάσισε να μοιραστεί με όλους τις σκέψεις και τις ιδέες της, μέσα από το προσωπικό της blog www.tableart.gr.

No Comments Yet

Comments are closed