Πώς να πετύχετε το ιδανικό βράσιμο στα αυγά

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βράσεις ένα αβγό; Ο χρόνος παρασκευής εξαρτάται από το πως προτιμάς να τρως τον κρόκο, από μελάτο μέχρι πολύ σφιχτό. Όσο περισσότερο βράζει το αυγό, τόσο πιο σφιχτός γίνεται ο κρόκος. Αν κάθε φορά που το προσπαθείς στηρίζεσαι στην τύχη, μάθε πώς γίνεται το σωστό βράσιμο για αβγά μελάτα ή σφιχτά.

Συμβουλή: Για να μην σπάνε τα αυγά όταν τα βράζεις, πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

 

Image sources: pillsbury.

 

No Comments Yet

Comments are closed

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Προβολή λεπτομερειών

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close