Πως καθαρίζουμε το ψημένο ψάρι

Στην περίπτωση που ο καλεσμένος σας ζητήσει να του σερβίρετε καθαρισμένο το ψάρι, ακολουθείστε τις οδηγίες στο παραπάνω video για να αφαιρέσετε όλα τα κόκκαλα του.

– Αφαιρέστε το κεφάλι και την ουρά.
– Περάστε τη μύτη του μαχαιριού κατά μήκος της ραχοκοκαλιάς.
– Καθαρίστε τα ραγχιαία πτερύγια.
– Χωρίστε προσεκτικά το πάνω φιλέτο από το κόκκαλο.
– Αφαιρέστε το κεντρικό κόκκαλο του ψαριού και τα ραγχιαία στο εσωτερικό του ψαριού.

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Savoir Vivre των θαλασσινών εδεσμάτων]

 

 

No Comments Yet

Comments are closed