Στην περίπτωση που ο καλεσμένος σας ζητήσει να του σερβίρετε καθαρισμένο το ψάρι, ακολουθείστε τις οδηγίες στο παραπάνω video για να αφαιρέσετε όλα τα κόκκαλα του.

– Αφαιρέστε το κεφάλι και την ουρά.
– Περάστε τη μύτη του μαχαιριού κατά μήκος της ραχοκοκαλιάς.
– Καθαρίστε τα ραγχιαία πτερύγια.
– Χωρίστε προσεκτικά το πάνω φιλέτο από το κόκκαλο.
– Αφαιρέστε το κεντρικό κόκκαλο του ψαριού και τα ραγχιαία στο εσωτερικό του ψαριού.

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Savoir Vivre των θαλασσινών εδεσμάτων]
IONIA

Πιατέλα Οβάλ Patchwork 36cm

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ!
INART

Σετ Μαχαιροπίρουνα 30τμχ Ροζ Χρυσό

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ!
GERONTIDIS FAMILY

Πέστροφα Καπνιστή Λακωνίας 200g

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «One & Olive» Μεσσηνίας 5lt

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ!

 

No Comments Yet

Comments are closed