Οι τέλειες μπριζόλες για την Τσικνοπέμπτη

Ο Gordon Ramsay μας δείχνει πως να ψήσουμε τις τέλειες μπριζόλες. Η Τσικνοπέμπτη είναι δύο μέρες μακριά, γι’αυτό φροντίστε να προμηθευτείτε τα υλικά σας.

Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε πολύ καλά τις μπριζόλες και τις τοποθετούμε στο τηγάνι με λίγο λάδι. Αναποδογυρίζουμε τις μπριζόλες κάθε λεπτό μέχρι να ψηθεί η κάθε πλευρά ομοιόμορφα. Κρατάμε με μια τσιμπίδα όρθια την μπριζόλα για να ψηθεί στο πλάι.

Οι τέλειες μπριζόλες για την Τσικνοπέμπτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σπάμε μια σκελίδα σκόρδο και τη ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με λίγο βούτυρο και λίγα κλωναράκια θυμάρι ή δεντρολίβανο. Με ένα κουτάλι περιχύνουμε το λιωμένο βούτυρο μαζί με τα μυρωδικά στις μπριζόλες μέχρι να ψηθούν όπως τις θέλετε.

Βγάζουμε τις μπριζόλες από το τηγάνι και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν πριν τις κόψουμε.

 

 

ΟΛΓΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ

Μια ιδεαλίστρια τραπεζολόγος με πολύ στυλάτο ταμπεραμέντο, μετά από πολλά τραπεζώματα αποφάσισε να μοιραστεί με όλους τις σκέψεις και τις ιδέες της, μέσα από το προσωπικό της blog www.tableart.gr.