Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη

Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη

Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη

Πόσοι από εσάς είχατε δει την ταινία ”Ο ‘Τσάρλι και το εργαστάσιο σοκολάτας” και είχατε ονειρευτεί να σας δίνονταν και σε εσάς η ευκαιρία να ζήσετε για λίγο το παραμύθι; Φίλοι και φίλες της σοκολάτας, διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω. Στις 29 – 30 Ιανουαρίου 2011, τα όνειρα σας θα εκπληρωθούν!!!

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη γιορτάζει τα 150 χρόνια της και σας προσκαλεί σε ένα πρωτότυπο Μουσείο Σοκολάτας. Η παλαιότερη ελληνική σοκολάτα που έχει αγαπηθεί από πλήθος γενεών και έχει συνδεθεί με τις πιο ζεστές μας αναμνήσεις, σας δίνει την δυνατότητα να ζήσετε μια μοναδική σοκολατένια εμπειρία, σε ένα Μουσείο διαφορετικό από όλα τα άλλα – στο Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη – υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Μέσα στο Μουσείο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της διάσημης Σοκολάτας από το 1861 μέχρι σήμερα, να αποκτήσουν μία πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί η γραμμή παραγωγής στο Εργοστάσιο Παυλίδη, να δουν την έκθεση συσκευασιών Υγείας Παυλίδη που φοιτητές του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design δημιούργησαν αποκλειστικά για την επέτειο των 150 χρόνων και, φυσικά, να απολαύσουν σοκολατένιες λιχουδιές. Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να απασχοληθούν δημιουργικά σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη

Με την αφορμή της επετείου, η Υγείας Παυλίδη συνεργάζεται με την Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά», για να προσφέρει την υποστήριξή της σε παιδιά που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. Στην κατεύθυνση αυτή, δημιουργήθηκε ειδική επετειακή συσκευασία, που περιέχει 3 σοκολάτες Υγείας Παυλίδη των 100γρ., το 10% των εσόδων της οποίας θα προσφερθεί στην «Ανοιχτή Αγκαλιά». Επίσης, στο χώρο του Μουσείου θα λειτουργεί κατάστημα αναμνηστικών δώρων υπέρ των σκοπών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς».

Το πρωτότυπο αυτό Μουσείο θα λειτουργήσει στις 29 & 30 Ιανουαρίου ακριβώς πίσω από το Εργοστάσιο Παυλίδη, Πειραιώς 135, Αθήνα, με ώρες λειτουργίας 10.00 έως 20.00

.

No Comments Yet

Comments are closed