Ο Μάρκος Κωνσταντινίδης φτιάχνει Κέϊκ με Σαντιγύ και Φράουλες

Για τον σεφ Μάρκο Κωνσταντινίδη ο συνδυασμός γεύσεων, η υφή του γλυκού, το ψήσιμο, όλα απαιτούν ακρίβεια. Η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη… Γλυκιά τέχνη! Ζωγραφίζεις με σοκολάτα, αρωματίζεις με βανίλια και στολίζεις με φρούτα.

Τα υλικά και την εκτέλεση για το Κέϊκ με Σαντιγύ και Φράουλες μπορείτε να δείτε εδώ.

No Comments Yet

Comments are closed

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Προβολή λεπτομερειών

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close