Πάγκος κουζίνας, χριστουγεννιάτικος στολισμός

Δεν είναι μόνο ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του πάγκου της κουζίνας αλλά του γενικότερου συνόλου. Η κουζίνα τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, είναι πυρήνας έλξης όχι μόνο για την οικογένεια αλλά και για τους φίλους. Όλα τα παραδοσιακά εδέσματα θα εξέλθουν από αυτόν το χώρο, αλλά και οι ώρες που θα καταναλωθούν για να τα φτιάξουμε, θα είναι μέσα σε αυτόν το χώρο. Όπως καταλαβαίνετε, η κουζίνα θέλει και αυτή τον στολισμό της.

tableart_kitchen_christmas_decoration

Δε χρειάζετε να βομβαρδίσουμε την κουζίνα με διάφορα χριστουγεννιάτικα στολίδια δεξιά και αριστερά, χρειάζετε όμως να επιμεληθούμε το χώρο προσεχτικά και να της αναδείξουμε τη ζεστασιά που της αναλογεί. Λίγα φύλλα ελάτου, κορδέλες, μπάλες, φωτάκια και κεριά ολοκληρούν την εμφάνιση. Ένα δεντράκι πάνω στον πάγκο της κουζίνας, κρεμασμένα στεφάνια με χρωματιστές κορδέλες, γιρλάντες από φυσικά φύλλα ελάτου ή συνθέσεις με κεριά στο πάγκο ή στη μαρμαροποδιά του παραθύρου, κρεμασμένες μπάλες ή τοποθετημένες σε συνθέσεις ή σε γυάλες και φωτάκια κατά προτίμηση σταθερά και όχι να αναβοσβήνουν (βέβαια αυτό είναι προσωπική προτίμηση), είναι μερικές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε όχι μόνο τον πάγκο αλλά και τον υπόλοιπο χώρο.

tableart_kitchen_christmas_decoration

tableart_kitchen_christmas_decoration

Στον πάγκο της κουζίνας, τοποθετήστε τα μυρωδάτα εδέσματα σε βάσεις γλυκών, πιατέλες ή σε  γυάλες διαφόρων μεγεθών. Φτιάξτε ένα χριστουγεννιάτικο ποντ -σας δίνω εδώ μια συνταγή, όποιος έχει να μας προτείνει κάτι άλλο είναι καλοδεχούμενο-σερβίρετε σε μια γυάλα κατάλληλη για ποντς και τοποθετήστε την στον πάγκο ή στο τραπέζι της κουζίνας μαζί με τα διάφορα εδέσματα.

tableart_kitchen_christmas_decoration

tableart_kitchen_christmas_decoration

Image sources: country living, ticking and toile, a ribbon at a time, elle decor,

No Comments Yet

Comments are closed