Παιδικό πάρτυ με θέμα Lego

Πόσες αναμνήσεις έχω από αυτό το παιχνίδι, πόσα αμέτρητα τουβλάκια έχουν περάσει από τα χέρια τα δικά μου και του αδερφού μου. Πόσες φορές ήρθαμε μαλλί με μαλλί γιατί γκρέμιζε ο ένας τον πύργο του άλλου, πόσες φορές ψάχναμε τα βρούμε εκείνο το συγκεκριμένο τουβλάκι που θέλαμε μέσα από ένα σωρό τουβλάκια και πόσες φορές ακουγόταν η φωνή της μαμάς γιατί πάτησε ξυπόλητη ένα ξεχασμένο τουβλάκι. Χαχαχα… 🙂 τώρα που τα θυμάμαι όλα αυτά ξανά, τα lego ήταν και είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια. Ατελείωτες ώρες συναρμολόγησης και πολύ φαντασία. Πιστεύω πως όσοι θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας που να μην έχει παίξει με τα lego. Για αυτό και ένα παιδικό πάρτυ γενεθλίων με θέμα lego είναι όχι μόνο εύκολο να το οργανώσετε αλλά είναι και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξασκήσουν τα παιδιά τη δημιουργικότητα και την φαντασία τους και φυσικά οι γονείς να ξαναθυμηθούν τις δικές τους παιδικές στιγμές.

Ξεκινάμε λοιπόν προσκαλώντας τους μικρούς του φίλους και φροντίζουμε οι προσκλήσεις να έχουν θέμα lego. Μπορείτε να βρείτε στο internet διάφορα προσκλητήρια με αυτό το θέμα και να τα εκτυπώσετε ή να τα φτιάξετε σε ένα τυπογραφείο.

Το παιδικό πάρτυ Lego θέλει χρώμα για αυτό φροντίστε τα τραπεζομάντηλα, τα πιατάκια, τις χαρτοπετσέτες, τα ποτηράκια και όλα τα συναφή να έχουν έντονα χρώματα του κόκκινου, πράσινου, κίτρινου, μπλε, πορτοκαλί, γενικά τα χρώματα της Lego. Και φυσικά, αμέτρητα τουβλάκια lego ως διακοσμητικές λεπτομέρειες αλλά και ως παιχνίδια για να δημιουργήσει το κάθε παιδάκι το δικό του θέμα. Γεμίστε σακουλάκια με διάφορα τουβλάκια και κάντε τα δώρο στους μκρούς του φίλους.

Φτιάξτε ένα μπουφέ με διάφορες γυάλες και γεμίστε τις με χρωματιστές καραμέλες, γλυφιτζούρια, μπισκοτάκια και ατομικά κεκάκια με παραστάσεις lego.

Η τούρτα των γενεθλίων; Μα φυσικά, χρωματιστά τουβλάκια! 😉

Τοποθετήστε στο χώρο του πάρτυ αφίσες της lego, χρωματιστά μπαλόνια και σκίτσα lego με διάφορους χρωματιστούς μαρκαδόρους για να ζωγραφίσουν τα παιδιά.

Εκτός από το μπουφέ με τα γλυκά φτιάξτε και ένα μπουφέ με διάφορα μίνι σαντουιτσάκια, κρακεράκια, φρουτάκια (μου αρέσει πολύ η ιδέα με χωνάκια και τα φρούτα στη φωτογραφία) και διάφορους χυμούς που μπορείτε να ντύσετε το εξωτερικό τους με χρωματιστά χαρτόνια.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως από αυτό το πάρτυ εκτός από τα παιδιά, θα διασκεδάσουν σίγουρα και οι μεγάλοι!

Image sources: hostess, betty crocker, not without salt, lego people.

No Comments Yet

Comments are closed