Καροτόσουπα βελουτέ με πορτοκάλι και κάρυ

Καροτόσουπα βελουτέ με πορτοκάλι και κάρι

Υλικά

60γρ. βούτυρο

1 κιλό καρότα κομμένα

1 κρεμμυδι κομμένο

200ml χυμό πορτοκαλιού

500ml νερό

Αλάτι

Πιπέρι

2 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι

1½ κουτ. γλυκού κάρυ

½ κουτ. γλυκού τζίντζερ

Ξύσμα από 1 λεμόνι

1 κουτ. γλυκού μέλι

Γιαούρτι χτυπημένο με γάλα

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Προβολή λεπτομερειών

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close