Ο Έκτορας Μποτρίνι φτιάχνει κοτόπουλο παρμιτζάνα

Ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι στο “Πρωινό” ετοιμάζει κοτόπουλο παρμιτζάνα με ντοματίνια, βασιλικό και μοτσαρέλα.

Υλικά:

2 στήθη κοτόπουλο
250γρ. παρμεζάνα τριμμένη
3 αυγά
250γρ. γρυγανιά τριμμένη
1 συσκευασία ντοματίνια
2 μπαλάκια μοτσαρέλα
λίγο βασιλικό
λάδι – αλάτι – πιπέρι

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Προβολή λεπτομερειών

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close