Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια

Τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια είναι μια ασυνήθιστη αλλά ταυτόχρονα εξαιρετική ιδέα για να διακοσμήσετε το κέντρο του τραπεζιού τις γιορτινές μέρες. Θεωρώ πως είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς στολισμούς για το τραπέζι γιατί όχι μόνο προσφέρει σπιτική ζεστασία αλλά είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από τα χεράκια σας. Τι εννοώ με αυτό; Εννοώ, πως πριν περάσουμε στη διακόσμηση του τραπεζιού, τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια θα τα φτιάξουν τα χεράκια σας, που αν και φαίνονται δύσκολο να παρασκευαστούν είναι πανεύκολα. Επίσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμμετέχουν και τα παιδιά σας στη δημιουργική διαδικασία, χαρίζοντας τους γλυκιές αναμνήσεις!
Για τη διακόσμηση του τραπεζιού με τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, χρησιμοποιήστε ένα χάρτινο ράνερ (λαδόκολλα) και μπόλικη ζάχαρη άχνη.

Nothing makes a more impressive centerpiece during the holidays than a homemade gingerbread house, and they are not as difficult to make as they might appear. It is also a great way to get your children involved in the holiday festivities and create some magical memories.
For the gingerbread centerpiece decoration used a kraft paper runner and powdered sugar “snow”.

Παρακολουθείστε το video του Στέλιου Παρλιάρου από τις “Γλυκιές Αλχημείες” για να δείτε τον τρόπο παρασκευής τους.

Image sources: by Rebecca Hansen for Snippet & Ink.

No Comments Yet

Comments are closed