Με έμπνευση τα παιδιά Babyfeat.gr

Με έμπνευση τα παιδιά οι γονείς δημιουργούν το Babyfeat.gr. Δύο υπέροχες μαμάδες η Εβίτα και η Δήμητρα, μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες καθώς και διάφορες πρακτικές σε ένα ιντερνετικό χώρο φτιαγμένο μόνο για παιδιά. Το Babyfeat είναι το μωροκατόρθωμά τους, που όπως λένε και οι ίδιες “είναι η ώθηση που μας δίνουν τα παιδιά μας για να φτιάξουμε ένα πιο ανθρώπινο και αισιόδοξο μέλλον”. Βέβαια υπάρχει και κάτι άλλο στο babyfeat ακόμα καλύτερο. Χαρίζουν, ανταλλάσουν και πουλάνε διάφορα μωρουδιακά και παιδικά είδη βοηθώντας γονείς που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Έτσι, με αυτό τον τρόπο και οι ντουλάπες αποκτούν χώρο (με όλα εκείνα που πια δε χρειαζόμαστε) και βοηθάμε και τους συνανθρώπους μας. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;

Εγώ λοιπόν που λέτε μπορεί να μην έχω ακόμα παιδιά, αλλά το έψαξα το babyfeat, και τσουπ…την ξετρύπωσα την ιδέα. Μέσα από δύο άρθρα , τα γράμματα και θάματα και η τέχνη του περιτυλίγματος, βρήκα δύο πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για τη διακόσμηση του τραπεζιού.

Πως το λένε το αγγελούδι σας; Εκτυπώστε το όνομα του, βάλτε το μέσα σε μικρά καδράκια και στολίστε το τραπέζι στο γενέθλιο του πάρτυ ή ακόμα μπορείτε να φτιάξτε σουπλά με το όνομα του ή με τα αρχικά του ονόματος των υπολοίπων παιδιών που θα είναι καλεσμένα στο πάρτυ. Τα γράμματα μπορείτε να τα εκτυπώσετε σε ροζ χρώμα από εδώ και σε πολύχρωμο από εδώ.

Θέλετε να διοργανώσετε ένα tea party και ψάχνετε μια όμορφη ιδέα για να προσκαλέσετε τους φίλους σας; Ιδού το παρακάτω αποτέλεσμα! Βέβαια δε θα έλεγα όχι και για ένα σουπλά. Τις τσαγιέρες μπορείτε να τις εκτυπώσετε από εδώ.

Τι λέτε να ζητήσουμε από τη μαμά Εβίτα να φτιάξει κάτι και για τις υπόλοιπες μαμάδες του Tableart; Εβίτα help us please….:)

Image sources: Babyfeat.

2 Comments
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Εβιτάκι μου! Είναι πολύ ωραία η δουλειά που κάνεις στο Babyfeat, να στηρίζεις τις οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.