Μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

Αυτό είναι το ζεστό οικογενειακό και φιλόξενο σπίτι της σχεδιάστριας Ylva Sharp. Όταν πλησιάζει η χριστουγεννιάτικη περίοδος η Ylva μετατρέπει το σπίτι της, ένα ανακαινισμένο σχολικό κτίριο στη Σουηδία, σε ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.

Οι χώροι του σπιτιού αποκτούν γιορτινή ατμόσφαιρα, με υλικά παρμένα από τη φύση όπως κουκουνάρια, κλαδιά, καρπούς, φύλλα από έλατο, χειροποίητα οικολογικά χάρτινα δεντράκια σε διάφορα μεγέθη και πολλά κεριά.

Η τραπεζαρία είναι ο χώρος που η οικογένεια συνήθως διοργανώνει diy βραδιές με φίλους και φτιάχνουν μαζί χριστουγεννιάτικες κάρτες και διάφορα διακοσμητικά.

Οι συμβουλές της Ylva για μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα: “Επωφεληθείτε από αυτό που η φύση έχει να προσφέρει. Ένα μικρό έλατο, κλαδιά, κουκουνάρια, κ.λ.π. είναι τα ιδανικά για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Και τελευταίο και καλύτερο, πολλά κεριά. Υπό το φως των κεριών η ατμόσφαιρα έχει ένα τόνο μαγικό.”

LA REDOUTE

Χαμηλό τραπεζάκι Girgarre 100x25cm, 558,99

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ!
INART

Τραπέζι ξύλινο, μεταλλικό, 120x59x45cm, €290,00

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ!
INART

Τραπέζι μεταλλικό ξύλινο 120x60x45cm, €296,00

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ!

LA REDOUTE

Μπουφές INQALUIT, από μασίφ ξύλο πεύκου, €637,99

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ!
LA REDOUTE

Μπουφές Authentic Style, €558,99

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ!

 

Image source: images by Magdalena Björnsdotter for Lantliv

ΟΛΓΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ

ΜΙΑ ΙΔΕΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛΑΤΟ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ BLOG WWW.TABLEART.GR.

No Comments Yet

Comments are closed