5 tips για την τέλεια βασιλόπιτα

Πολύτιμες συμβουλές της μαμάς ώστε η βασιλόπιτα να γίνει αφράτη και λαχταριστή.

  • Όλα τα υλικά της βασιλόπιτας να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Πρώτα χτυπάμε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει κρέμα και στη συνέχεια χτυπάμε καλά έναν-έναν τους κρόκους μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο. (για κέικ βασιλόπιτα)
  • Δε χτυπάμε στο μίξερ το αλεύρι. Αντίθετα με μια σπάτουλα ανακατεύουμε αναδιπλώνοντας απαλά το μείγμα. (για κέικ βασιλόπιτα)
  • Για να σιγουρευτούμε ότι έχει ψηθεί σωστά, μπήγουμε ένα μαχαίρι. Αν το μαχαίρι βγει καθαρό από τη ζύμη, τότε το κέικ είναι έτοιμο.
  • Δε ξεχνάμε ποτέ το φλουρί!

 

No Comments Yet

Comments are closed

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Προβολή λεπτομερειών

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close