3 λάθη που κάνεις στη χρήση του αποσμητικού

Αν ο τρόπος που μυρίζουμε μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα, είναι καλύτερο να αποφύγουμε τα παρακάτω λάθη.

Δε βάζεις αποσμητικό αμέσως μετά το ντους. Όταν το δέρμα έχει υγρασία είναι πιο δύσκολο να απορροφήσει το αποσμητικό. Οπότε φροντίστε τη στιγμή που θα το εφαρμόσετε, να έχετε στεγνώσει πλήρως.

Δεν το αφήνουμε να στεγνώσει πλήρως. Κατά την εφαρμογή του, καλό θα ήταν να το αφήσετε τουλάχιστον να στεγνώσει καλά πριν ντυθείτε, εν ανάγκη χρησιμοποιήστε πιστολάκι, διαφορετικά θα αναμιχθεί η υγρασία του αποσμητικού με εκείνη του ιδρώτα και το αποτέλεσμα δε θα σας αρέσει.

Δε γνωρίζουμε την κατάλληλη ώρα εφαρμογής. Οι περισσότεροι από εμάς, το εφαρμόζουμε το πρωί πριν φύγουμε από το σπίτι, ανεξάρτητα από το αν κάνουμε ντους ή όχι. Παρόλ’ αυτά και σύμφωνα με το δρ. Dawn Harper η καλύτερη ώρα για να βάλουμε το αποσμητικό μας είναι το βράδυ πριν τον ύπνο και μετά το μπάνιο μας, αφού τότε έχει τη δυνατότητα να στεγνώσει εντελώς. Επιπλέον, ο γιατρός συμβουλεύει το πρωί που θα ξυπνήσουμε να το ξεπλύνουμε με σαπούνι και νερό.

ΟΛΓΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ

Μια ιδεαλίστρια τραπεζολόγος με πολύ στυλάτο ταμπεραμέντο, μετά από πολλά τραπεζώματα αποφάσισε να μοιραστεί με όλους τις σκέψεις και τις ιδέες της, μέσα από το προσωπικό της blog www.tableart.gr.

No Comments Yet

Comments are closed